Nordregios webinar om hållbar turismnäring 3.2.

/ Nyhetskategori: Allmänt
När det gäller turistnäringen – vilken typ av turism är hållbar i längden?
De ovanliga omständigheterna under 2020 har medfört en uppsjö av förändringar och konsekvenser för livets alla aspekter, varav vissa inte är begripliga än. Men det har också gett oss någon återställningsknapp som gett oss möjlighet att begrunda och ställa oss några svåra, men väldigt behövda frågor om hur vi reser och bedriver verksamhet inom turistnäringen.
Nordregio Forums fjärde och sista session 2020 kommer fokusera på att gå framåt på ett mer hållbart sätt inom turistnäringen. Sessionen kommer att innehålla experter som ska diskutera ämnen som att mäta pandemins ekonomiska inverkan, regionala planer för hållbar turism, turismparadoxen och nya strategier, motståndskraft och innovation i en efter-Covid-värld.
Häng med online den 3 februari! Anmälan och hela programmet här: https://nordregioevents.org/programme
Bilden kan innehålla: berg, himmel, bro, text, utomhus och natur