Junior Analyst PBI Team- är du intresserad av ett uppdrag angående skärgårdsutveckling?

/ Nyhetskategori: Allmänt

Stiftelsen för projektforskning är en forskningsstiftelse grundad 2001 och baserad i Åbo. Stiftelsen för projektforskning är också majoritetsägare till PBI Research Institute.

Stiftelsens syfte är att främja och stödja vetenskaplig forskning inom företagsledning och organisation med speciell fokusering på internationell projektverksamhet. Stiftelsen bedriver aktivt forskning inom nya sätt att finansiera och leverera samhällsinfrastruktur för att bidraga till ett hållbarare samhälle.

Stiftelsen för projektforskning söker nu en Junior Analyst för projektarbete inom ett strategiskt utvecklingsprojekt kopplat till samhällsinfrastruktur i Åbolands skärgård. Projektet går under namnet “Vägkarta för att skapa förutsättningar för en framtida livskraftig Åboländsk skärgård via hållbara infrastrukturlösningar”. Visionen är att genom målmedvetna satsningar på infrastruktur möjliggöra ett miljösmart, välfungerande digitalt skärgårdssamhälle. Vägkartan fokuserar på hur man i framtiden skall säkerställa och finansiera infrastruktur för att möjliggöra denna vision.

Arbetsuppgifterna består av bl.a.

–          datainsamling och sammanställande av material

–          rapportering

–          planering och genomförandet av workshops

Du rapporterar till projektchefen.

Vi ser gärna att du har en utbildning på universitetsnivå, eller är i slutskedet av studierna och söker ämne för slutarbete. Lämplig utbildning är t.ex. Ekon. mag (finansiering, strategi&organisation, ledning), DI (industriell ekonomi åtminstone som bi-ämne). Utöver lämplig utbildning önskar vi att du har ett genuint intresse för samhällsutveckling. Det är en fördel om du har rört dig i skärgården som t.ex. turist eller sommarboare.

Du bör behärska MS Office, med Teams erfarenhet som bra tillägg. Vi förväntar oss också att du har goda kunskaper i såväl svenska, finska som engelska, både i tal och skrift.

Arbetet är tidsbundet för en period om 9 månader med potentiell möjlighet till förlängning, och börjar genast vi hittat en lämplig kandidat. Din huvudsakliga arbetsplats är vårt kontor i Åbo. Möjlighet till distansarbete finns speciellt under rådande omständigheter.

Blev du intresserad? Hör gärna av dej, gärna så fort som möjligt, genom att, utöver CV:n skicka in en fritt formulerad ansökan inkl. löneanspråk med motiveringen varför just du vill ha det här jobbet.  Ansökan skickas till mikaela.funck@pbi.fi  Om du har frågor kring projektet, vänligen kontakta anders.jungar@pbi.fi eller per telefon 040 775 7918 (anträffbar mån-tor). Vi går igenom ansökningarna fortlöpande, och tillsätter platsen så fort vi hittat en lämplig kandidat.

Du kan läsa mera om hur vi tänker när det gäller samhällsinfrastruktur här:

https://www.pbi.fi/financing-and-delivery-of-investment-projects